2009 m. gegužės 27 d., trečiadienis

reakcija

Mažiausia, ką galima pasakyti apie žydų paskleistą šmeižto ir melo kompaniją:

Tebunie prakeikti jūs ir jūsų vaikai, anūkai, šunys, katės, tarakonai ir kiti naminiai gyvūnai tų, kurie kolaboravo su sovietiniais okupantais! Tegu dievai baudžia tuos, kurie dalyvavo tardant, išduodant, niekinant lietuvių partizanus ir visą lietuvių tautą. Nedrįskit šmeižti mūsų didvyrių ir reikalautis dalies mūsų valstybės! Lietuva jūsų atsiprašė, kada jūs atsiprašysit Lietuvių? 

Išvis, kuo daugiau apie jus išgirsti, tuo daugiau nekenti. Lupikautojai ir šmeižikai. O kažkada buvo ir gerų žmonių, kultūros platintojų. 

Pradedam sarašiuką. Kas turi dar pavardžių, dėkit į komentarus.

10 komentarų:

  1. Nesisvaidyk prakeikimais. Visam gyvenimui atsimink, kad jie sugrįžta su kaupu. Sugrįžta adresatui, nori jis to, ar- ne. Galvok, ką sakai.
    JKD

    AtsakytiPanaikinti
  2. Cia buvo nemaza dalis ironijos, bet jei reikia galima ir rimtai.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ironija kartais irgi turi buti pamatuota, su sveiko proto doze. O neapykanta dar ne vieno laimingu nepadare. Lietuvio- taip pat. Ir taves nepadarys, jei jos nepaliksi. Cia tai jau rimtai.

    JKD

    AtsakytiPanaikinti
  4. Anonimiskas teisingai raso.Beje o kdl nerasai nieko apie vokiecius? Juk jie niekino ne ka maziau uz sovietus...Ir kada Lietuva spejo atsiprasyti?

    AtsakytiPanaikinti
  5. Apie vokiecius pilna knygu, kam dar manes reikia. O va zydus kazkodel visi laiko sventa karve, kurios gink dieve negalima liest. KOdel? Todel kad didziaja daly jie laiko savo kisenej, o issikovoja didziausias teises, nes juos kazkada kazas nuskriaude. Pasisvaidys skundais, kad juos vel skriaudzia ir jau ziurek sklypeli Vilniaus centre gaus, primins pasaulini kara ir jau ziurek visa bendruomene pasaulio ir nekaltu civiliu naikinima artilerija pateisins- jie juk zydai, juos nuskriaude. Lietuviai zydu atsiprase jau pries 2 desimtmecius, nepamenu tiksliai aplinkybiu. Be to, lietuviu zydsaudziu buvo tikrai nedaug. o Zydu tikrai nemaza dalis ir didelis procentas dalyvavo sovietu sistemoj, nes suko savo kaili. Jie padejo musu priesams- reiskia buvo musu priesai.

    AtsakytiPanaikinti
  6. O kur pats apie tai skaitei? iš kur girdėjai? Viena boba sakė ar protingos knygos rašė, kad toks jau šališkas ir gudrus?

    JKD

    AtsakytiPanaikinti
  7. Jei analizuoji viska, kas vyksta, o ne sedi ir ziuri zinias., tai ir zinai daugiau. Nereikia suprast visko, ka rodo saliskai. paziurek nufilmuotus gyventoju vaizdus toj pacioj youtube, paskaityk uzsienio zurnalistu komentarus, paziurek nuotraukas, tada gal ka ir suprasi. Pasidomek faktais, sutartim ir pan... Man nereikia "viena boba sake" nes pats info renku, o ne klausau, kas ka papasakos. Pvz atrodo labai smarkiai gini zydus, tada toks reikalas: Zydai sudare sarasa, pagal kuri turetu buti teisiami zydsaudziai Lietuvoje, po to buvo sudarytos 8 komisijos Lietuvoje, Amerikoje, Europos kazkokia komisija ir pan, kurios istyre ju pateiktus faktus 8 aspektais ir spek kiek tu zmoniu patvirtino zydsaudziais is viso saraso? Ne vieno. Dabar jie mosuoja to saraso kopija ir vel svaido prakeiksmus. Kam? Reikia paspausti Lietuvos valdzia del turto grazinimo. Netiki, pabandyk ta pritaikyt ne "tokiai sventai tautai" ir pamatysi, kad veikia pagal ta pati modeli. Kad ir tie patys rusai, ar vokieciai.

    AtsakytiPanaikinti
  8. O jau lietuviai tai pagal kitoki, manai? Neginu zydu. Nesu saliska ju atzvilgiu. Visi turi gauti tai, kas kam priklauso. Ir uz gera, ir uz bloga. Esu susirupinusi butent tavo saliskumu ir grasinimais.

    JKD

    AtsakytiPanaikinti
  9. Matau, kad tau patinka, kai juodinama Lietuva, jaunoji krikščione demokrate. Tai gal Lietuva - ne tavo Tėvynė..? Nes atrodo tu labiau linkusi tylėti ir laukti, kol kiti sulauks savo atpildo vietoj to, kad pagrūmot pirštu ir sakyt - nu nu nu, taip negalima daryt!
    Ak, atleisk, kaip mačiusi savo akimis per padidinamąjį stiklą, pagal kokį modelį gyvena krikščionys, turėjau susiprasti, kad grūmoji tam, kuris stoja prieš "išrinktąją tautą". Ir kad esi pakankamai kosmopolitiška, kad nesuvoktum, ką reiškia šitas Lietuvai nusipelniusių žmonių juodinimas. Tikrai nesakau, kad krikščionys blogi žmonės, jie stengiasi būti geri, bet, atleisk, neretai jie peržengia visas ribas...

    AtsakytiPanaikinti
  10. Chach. Na visu pirma tai lietuviams nereikia niekur nieko grazinti tokio didelio, kaip zydam. Antra kolkas negirdejau, kad lietuviai kur protestuotu del "labiausiai nuskriaustos tautos" titulo ar panasiai. Vel sakysi is kur girdejai? Tarptautines konferencijos metu, kurioje buvo kalbama apie antro pasaulinio karo pavelda, zala ir t.t. ir pan. Svedijos atrodo ministre pasake kalba kurioje tiesiog paminejo, kad zydai ne vieninteliai buvo skriaudziami ir naikinami karo metu. kai baigus kalba sale plojo(ne todel, kad kalba lb gera ir pan, ne tyodel kad ant kazko vare, o tiesiog paplojo) zydu delegacija atsistojo, isejo ir boikotavo visa konferencija. ir t.t. ir pan. Va kodel as ju negaliu pakest. Ne todel, kad jie kitokie, o todel, kad jie blogi zmones. Nzn ka tu nori lietuviam pritaikyt, bet as lietuvis ir taip nesielgiu. o del manes nesirupink;)

    AtsakytiPanaikinti